Author Topic: Jubal=Krokodilul Chichiricios. Vreo problemă undeva, pentru cineva ?  (Read 494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jubal

• Sr. Member
  • Eu sunt un fir de nisip...
    • View Profile
M-am înscris pe acest forum pentru că are niște secțiuni care mă atrag- în special cea de învățământ. M-am înscris sub un nick care îmi place, decis să respect regulile formulate, ca orice fel de persoană liberă și care nu are restricții de exprimare.
Dacă este cineva dintre onorații forumiști de aici care are vreo problemă-legată de acest aspect, e rugat să se exprime- adică să dea cu piatra- sau să mă accepte așa cum sunt. M-am săturat de ”demascări comuniste” gen anii 50 unde se înfiera cu mânie proletară că Ion Ion e de fapt Ion Eftimovici.

Sam

• Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
Re: Jubal=Krokodilul Chichiricios. Vreo problemă undeva, pentru cineva ?
« Reply #1 on: January 29, 2010, 10:43:41 AM »
Nici nu era nevoie, am recunoscut stilul de la prima postare, ca sa fac si un compliment.
Problema? Daca era vreo problema s-ar fi observat in atitudine ori eu cred ca nu a existat vreo retinere a cuiva pana acum. Discutiile cu Jubal sunt la fel de normale ca cele cu ceilalti useri.

Jubal

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #2 on: January 29, 2010, 10:47:08 AM »
Mă bucur, unchiule Sam. Îmi place când sunt acceptat undeva- evident pe regulile acestui forum.

Cucuveaua

• Guest
« Reply #3 on: January 29, 2010, 08:50:51 PM »
... adică să dea cu piatra- sau să mă accepte așa cum sunt...
DA, posibil. Problema o poate avea acea persoană care "ziua" este Jubal şi "noaptea" Kroc.
Acea persoana este inteligentă, are un bagaj zdravăn de cunoştinte, are o argumentatie gândită pe acest forum, uneori o are şi pe celălalt. Pentru mine sunt de neînţeles deraierile din postările "iReale", cu jigniri personale, injurii dezgustătoare, cu "diagnostice" şi "tratamente".
Jubal este binevenit, cât timp ramane Jubal. Da Mr. Hyde (Kroc) ar fi bine sa ne ocolească. Altfel tu vei cel care va da cu piatra, prin ricoşeu, în tine.

Jubal

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #4 on: January 29, 2010, 09:44:32 PM »
Dragă cucuvea, pe acest forum sunt Jubal. Şi în calitate de jubal mă supun, ca orice alt forumist, regulilor de aici. Dacă e vreo problemă în acest sens, voi fi sancţionat- presupun- conform regulamentului. Activitatea mea- pe forumul Realitatea- e politico- distractivă şi nu are nici un fel de legătură- cu lucrurile serioase-pe care vreau să le discut aici. Pe bune.

Sam

• Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #5 on: January 29, 2010, 09:47:21 PM »
Activitatea mea- pe forumul Realitatea- e politico- distractivă şi nu are nici un fel de legătură- cu lucrurile serioase-pe care vreau să le discut aici.
Hai, lasa!

grumpymocker

• Guest
« Reply #6 on: January 29, 2010, 10:27:52 PM »
Activitatea mea- pe forumul Realitatea- e politico- distractivă şi nu are nici un fel de legătură- cu lucrurile serioase-pe care vreau să le discut aici. Pe bune.
Am ris un pic. Pe bune.

Jubal

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #7 on: January 30, 2010, 12:04:33 AM »
Dl.Grumpy, dl.Sam, se va vedea....nu promit că n-am de ce. Dar pentru că voi lăsa tot ce consider că este doar un politic imatur pe Realitatea- aici voi fi serios. Cât se poate de serios. Oricum, mă bucur că m-aţi acceptat...

psihoclinica

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #8 on: January 30, 2010, 07:12:40 AM »
M-am înscris pe acest forum pentru că are niște secțiuni care mă atrag- în special cea de învățământ. M-am înscris sub un nick care îmi place, decis să respect regulile formulate, ca orice fel de persoană liberă și care nu are restricții de exprimare.
Dacă este cineva dintre onorații forumiști de aici care are vreo problemă-legată de acest aspect, e rugat să se exprime- adică să dea cu piatra- sau să mă accepte așa cum sunt. M-am săturat de ”demascări comuniste” gen anii 50 unde se înfiera cu mânie proletară că Ion Ion e de fapt Ion Eftimovici.
Croco draga, nu te scuza.
Am banuit eu ceva de ieri, am trait aceeasi familiara confuzie.
Eu sunt o singura voce, dar cred ca forumul este deschis pentru toti cei care ii respecta regulile.
Cel putin, din cate ii cunosc eu pe  cativa de pe aici.

Doll

• Full Member
  • Pastrati bucatica de copilarie din voi!
    • View Profile
« Reply #9 on: January 30, 2010, 09:34:34 AM »
Mie mi se pare onest modul in care, pana acum, "double user"-ul Krok/Jubal se adapteaza celor doua posturi...
Sunt de acord cu Psi: oricine are libertatea de a scrie ceea ce gandeste, atata timp cat ii respecta pe ceilalti si regulamentul "casei".
"Experienţa e o şcoală bună, dar taxele sunt mari." Heinrich Heine

Ana Armanca

• Global Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #10 on: January 30, 2010, 10:52:51 AM »
Activitatea mea- pe forumul Realitatea- e politico- distractivă şi nu are nici un fel de legătură- cu lucrurile serioase-pe care vreau să le discut aici. Pe bune.
Am ris un pic. Pe bune.

Numai un pic?! Eu am râs pe săturate!
Nuestra arma es la letra
Dalai Lama.Dăruieşte din cunoaşterea ta.E o cale de a atinge nemurirea.

Sam

• Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #11 on: January 30, 2010, 02:43:08 PM »
Mie mi se pare onest modul in care, pana acum, "double user"-ul Krok/Jubal se adapteaza celor doua posturi...
Ei, krok mai glumeste dar stie ca avem simtul umorului.  Mai trist ar fi daca si-ar inchipui ca nu sesizam ironia.
Altfel am gasit in postarile dumnealui multe idei cu care sunt de acord desi nu la fel de multe ca acelea cu care nu sunt de acord :)

Doll

• Full Member
  • Pastrati bucatica de copilarie din voi!
    • View Profile
« Reply #12 on: January 30, 2010, 02:59:32 PM »
Ei, krok mai glumeste dar stie ca avem simtul umorului.  Mai trist ar fi daca si-ar inchipui ca nu sesizam ironia.
Altfel am gasit in postarile dumnealui multe idei cu care sunt de acord desi nu la fel de multe ca acelea cu care nu sunt de acord :)

SPER ca stie...
Si mai SPER sa nu-i treaca prin minte (?) "sa-si revina la forma initiala"!  ::)
"Experienţa e o şcoală bună, dar taxele sunt mari." Heinrich Heine