Author Topic: Tzeapa de la asigurari.  (Read 836 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
Re: Tzeapa de la asigurari.
« Reply #15 on: January 18, 2010, 11:02:50 AM »
INVITATIE:
Pentru a dezbate mai concret problema, ma voi intilni cu grumpy pe la 4 si juma, la intrarea in Cora de la Lujerului. Vom vedea daca stam acolo sau mergem in Mall Plaza. Care aveti chef de o bere, sinteti invitati sa participati la "dezbatere"...

PS.
Daca mai sint amatori, pot gasi numarul meu de telefon la Alexa... sau la Uncle Sam...

Vad ca n-a vrut nimeni sa participe la mica intilnire. A fost foarte interesanta... Vor mai urma.... Daca sinteti amatori, anuntati-ma si pe mine....

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #16 on: January 18, 2010, 03:10:52 PM »
]Daca mai sint amatori, pot gasi numarul meu de telefon la Alexa... sau la Uncle Sam... [/b][/size][/color]
Dar daca sunt profesionisti ce fac, le dau numarul?

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #17 on: January 18, 2010, 05:00:52 PM »
]Daca mai sint amatori, pot gasi numarul meu de telefon la Alexa... sau la Uncle Sam... [/b][/size][/color]
Dar daca sunt profesionisti ce fac, le dau numarul?

Sam, poa' sa fie, ca n-am nimic impotriva. N-au sa-mi bea berea mea... Am sa-ti spun o surpriza... dar am s-o fac la telefon. N-o sa-ti vina sa crezi....

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #18 on: January 18, 2010, 07:47:52 PM »
... Am sa-ti spun o surpriza... dar am s-o fac la telefon. N-o sa-ti vina sa crezi....[/color]
Deci se poate cand iti stii drepturile si nu te lasi calcat in picioare.
Stii, cele mai multe umiliri le suportam pentru ca suntem manipulati sa credem ca nu avem ce face si nu ne putem pune cu sistemul. Cu sistemul poate nu, dar cu niste profitori ai sai sigur putem lupta.

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #19 on: January 18, 2010, 11:06:11 PM »
... Am sa-ti spun o surpriza... dar am s-o fac la telefon. N-o sa-ti vina sa crezi....[/color]
Deci se poate cand iti stii drepturile si nu te lasi calcat in picioare.
Stii, cele mai multe umiliri le suportam pentru ca suntem manipulati sa credem ca nu avem ce face si nu ne putem pune cu sistemul. Cu sistemul poate nu, dar cu niste profitori ai sai sigur putem lupta.

Uncle, sper sa nu mai am nevoie de politza aia nici de acum inca 50 de ani... dar daca totusi s-o mai intimpla ceva, cred ca au sa-si blesteme zilele aia cind au sa ma vada...

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #20 on: January 19, 2010, 11:41:33 PM »
Dupa ce le-am explicat cam ce se va intimpla daca nu scot inspectia aia de risc, in 10 min. m-au anuntat telefonic ca au gasit-o. Am inregistrat convorbirea. Acum astept sa vad ce urmeaza, cind ma vor contacta cei de la service....