Forumul Emigratiirtv a fost mutat pe versiunea SMF 2.0 (final).
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
INVITATIE:Pentru a dezbate mai concret problema, ma voi intilni cu grumpy pe la 4 si juma, la intrarea in Cora de la Lujerului. Vom vedea daca stam acolo sau mergem in Mall Plaza. Care aveti chef de o bere, sinteti invitati sa participati la "dezbatere"...PS.Daca mai sint amatori, pot gasi numarul meu de telefon la Alexa... sau la Uncle Sam...
]Daca mai sint amatori, pot gasi numarul meu de telefon la Alexa... sau la Uncle Sam... [/b][/size][/color]
Quote from: mirceam on January 18, 2010, 11:02:50 AM]Daca mai sint amatori, pot gasi numarul meu de telefon la Alexa... sau la Uncle Sam... [/b][/size][/color]Dar daca sunt profesionisti ce fac, le dau numarul?
... Am sa-ti spun o surpriza... dar am s-o fac la telefon. N-o sa-ti vina sa crezi....[/color]
Quote from: mirceam on January 18, 2010, 05:00:52 PM... Am sa-ti spun o surpriza... dar am s-o fac la telefon. N-o sa-ti vina sa crezi....[/color]Deci se poate cand iti stii drepturile si nu te lasi calcat in picioare.Stii, cele mai multe umiliri le suportam pentru ca suntem manipulati sa credem ca nu avem ce face si nu ne putem pune cu sistemul. Cu sistemul poate nu, dar cu niste profitori ai sai sigur putem lupta.