Author Topic: Atenţie abonaţi Romtelecom  (Read 256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ana Armanca

• Global Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
Atenţie abonaţi Romtelecom
« on: April 29, 2010, 10:03:49 AM »

Mai mulţi bucureşteni acuză Romtelecom că le-a încheiat o poliţă de asigurare a casei fără a le solicita acordul.
Reprezentanţii Romtelecom afirmă că au făcut această ofertă având în vedere faptul că, în curând, acest tip de asigurare va deveni obligatoriu pentru toţi proprietarii de locuinţe.

Clienţii au posibilitatea de a beneficia gratuit de o poliţă de asigurare pentru trei luni şi, în cazul în care optează pentru prelungirea acesteia, de o reducere de 50% a preţului asigurării pe un an. Acţionăm conform prevederilor legale în vigoare în materie de protecţia datelor personale ale clienţilor”, susţine Cristina Popescu, ofiţer de presă al Romtelecom, care adaugă că, în cazul în care un client nu este de acord să beneficieze de această asigurare, poate cere anularea poliţei prezentându-se la orice magazin Romtelecom sau apelând 1930 (gratuit din reţeaua Romtelecom) în 10 zile de la data facturării, înscrisă pe prima pagină. "
Deci să mă duc eu să anulez un contract pe care nu l-am semnat şi nu l-am dorit...
Un şmecher de la Romtelecom a încasat comisioanele iar asigurarea nu e tocmai gratuită, ea a încărcat costurile abonamentului. Pentru cei care nu se vor deranja să o anuleze Romtelecom va plăti societăţii de asigurări banii şi apoi va încarca costurile de regie, ceea ce se va reflecta în facturi dar atât de puţin la fiecare că nu va conta. E o şmecherie la nivel înalt...

Nuestra arma es la letra
Dalai Lama.Dăruieşte din cunoaşterea ta.E o cale de a atinge nemurirea.

Sam

• Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
Re: Atenţie abonaţi Romtelecom
« Reply #1 on: April 29, 2010, 05:56:55 PM »
Eu nu inteleg cum poate sa coste ceva ce e gratuit. Cum incarca factura, ce e trecut acolo in factura de trebuie eu sa platesc?
Ideea de a face oferte nu e cine stie ce, Romtelecom nu are decat sa imi faca si asigurare de viata daca vor ei si pe mine nu ma costa nimic. Problema nu este aici. Problema este cum de au avut datele necesare intocmirii asigurarii. Asigurarile nu se fac la purtator. Asigur una bucata casa, indiferent ce fel de casa. Asiguratorul trebuie sa aiba actele de proprietate, caracteristicile, cadastrul, in fine, tot ce e nevoie pentru a identifica bunul asigurat si proprietarul sau. De unde au avut aceste date?

Ana Armanca

• Global Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #2 on: May 01, 2010, 10:35:45 AM »
Eu nu inteleg cum poate sa coste ceva ce e gratuit. Cum incarca factura, ce e trecut acolo in factura de trebuie eu sa platesc?
Ideea de a face oferte nu e cine stie ce, Romtelecom nu are decat sa imi faca si asigurare de viata daca vor ei si pe mine nu ma costa nimic. Problema nu este aici. Problema este cum de au avut datele necesare intocmirii asigurarii. Asigurarile nu se fac la purtator. Asigur una bucata casa, indiferent ce fel de casa. Asiguratorul trebuie sa aiba actele de proprietate, caracteristicile, cadastrul, in fine, tot ce e nevoie pentru a identifica bunul asigurat si proprietarul sau. De unde au avut aceste date?
Se caută să fii atras cu asigurarea la o anumită casă de asigurări. Las la o parte faptul că nu au voie să dea datele personale celor care te asigură!
Te momesc cu această reducere de 50% pe primele 3 luni... deşi poate că tu eşti deja asigurat!
Nuestra arma es la letra
Dalai Lama.Dăruieşte din cunoaşterea ta.E o cale de a atinge nemurirea.

Sam

• Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #3 on: May 01, 2010, 09:44:55 PM »
Las la o parte faptul că nu au voie să dea datele personale celor care te asigură!
Te momesc cu această reducere de 50% pe primele 3 luni... deşi poate că tu eşti deja asigurat!
Nu lasa la o parte faptul ca au acces la datele personale ca asta e de fapt singura ilegalitate si este extrem de grava.
In rest, atragerea publicului spre diverese produse face parte din strategia de marketing a oricarei firme.