Mi-am facut o firma in '90 cu gindul ca acum am sa pot sa-mi pun in valoare ideile si capacitatea mea de gindire in afaceri. Am zis ca ma pot face util societatii si in acest fel sa pot cistiga atit cit ma duce mintea. Am facut de drak! Bujetarii au pus repede stapinire pe activele comuniste, au pus stavila oricarei activitati nespaguita si frina dezvoltarii sistemului privat, numai daca firma n-a fost a lor, proprie. Uite asa nimic nu s-a descurcat pina n-a cotizat la stat. Primarii si consilierii locali si-au facut firme care sa stoarca bugetul local, fara a fi controlati de nimeni. Ai firma, ai utilaje si vrei sa dezapezesti strada?... Ciuciu! Numai daca ai pile in consiliul local sau daca dai comision baban acolo. Cum nimeni n-a putut sau n-a vrut sa controleze ceva in acest sens, a mers chestia asta pina acum citiva ani. Bujetarii au devenit burghezii tzarii, sefii nostri care ne hotarasc destinele, ne aproba daca vrem sa facem afaceri si ne dau voie sa ne dezvoltam... Aud acum ca vor fi concediati vreo sutademii... Bravooooo! La munca cu ei! Cica n-au unde sa se angajeze! NORMAL!!!... ca ei au distrus economia privata! Au vindut vaca si asa stoarsa si vlaguita, in loc sa vinda laptele. Ne-au dat in cap, ne-au desfiintat si acum pling ca ramin fara servici!
LE DORESC S-O DUCA 20 DE ANI DE ACUM INCOLO ASA CUM NE-AU FACUT PE NOI SA O DUCEM PINA ACUM. Sa vada cum e cind nu mai sint sefi ci cind masurile pe care le-au luat cind ne priveau de sus li se vor sparge in mecla acum... cind au ramas fara servici. De cind tot spun ca statul se amesteca in afacerile private, ca inspectorii de la primarii dau tarabele din piata pe spaga, dau terenurile domeniului public la "licitatie"... celor ce le dau mai multa spaga!!! Militienii ii pazeau sa nu-i linseze comerciantii. Datorita spagii luate de bujetari, platim brinza 20 lei in loc de 8...
La gunoi cu javrele de BUGETARI!!! 90% dintre ei sint banditi! Ailalti sint lingusitori care-i perie ca sa nu-si piarda serviciul....