După cum puteţi observa, mi-am schimbat puţin nick-ul. Motivul, iată-l aici:
Atunci când frustraţii de pe forumul RTV se vor fi săturat să se laude reciproc şi să-şi ridice unul altuia subiectele, vor încerca să ne ia urma dând căutări pe Google cu nick-urile noastre. E limpede pt oricine, că "prietenul" lui Van Ghele îi va conduce negreşit şi la acest forum. Cu nick-uri şi ID-uri schimbate, cu atitudini care mai de care mai caste şi nevinovate, se vor insinua şi aici. Şi, cu toată bunăvoinţa moderatorului, îşi vor face din nou de cap. Dacă vor fi banaţi sau suspendaţi, vor reveni mereu sub alte identităţi virtuale, mai ales, că cei mai mulţi dintre ei scriu de pe mai multe computere. Am constatat că majoritatea celor veniţi aici şi-au păstrat nick-urile de pe forumul RTV. Mă întreb: care să fi fost relevanţa constituirii unui nou mijloc de comunicare în sânul unei comunităţi, dacă acesta este la fel de expus ca şi cel la care s-a renunţat?
Şi, o întrebare: această platformă nu permite vizualizarea gen 'schiţă' a postărilor şi răspunsurile aferente lor?
Oups! Chiar acum am observat că forumul RTV este momentan indisponibil. Să fie oare vorba de "începutul sfârşitului"? Că tot pomeneau cei de la "Curentul" de iminentul faliment al RTV.