Author Topic: Dialog la distanta  (Read 2402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sam

• Hero Member
    • View Profile
Dialog la distanta
« on: January 17, 2010, 10:55:42 AM »
Observ ca a inceput un schimb de replici cu fostii colegi sau comentarii la ce scriu ei pe RTv.
Si cum pe RTv oricine are ceva de spus deschide un thread nu as vrea ca in curand sa fim si noi plini de threaduri de raspuns.
Asa ca m-am gandit la acest mod de comunicare intre cele doua societati virtuale.
Am aici frunze uscate, cremene si iasca pe care le puteti folosi sa trimiteti rotocoale de fum dincolo.
Las ptr orice eventualitate un ciob de oglinda pentru semnale luminoase, niste stegulete de semnalizare, un telefon mobil si o bricheta.

Tucu

• Full Member
    • View Profile
Re: Dialog la distanta
« Reply #1 on: January 17, 2010, 11:06:48 AM »
Observ ca a inceput un schimb de replici cu fostii colegi sau comentarii la ce scriu ei pe RTv.
Si cum pe RTv oricine are ceva de spus deschide un thread nu as vrea ca in curand sa fim si noi plini de threaduri de raspuns.
Asa ca m-am gandit la acest mod de comunicare intre cele doua societati virtuale.
Am aici frunze uscate, cremene si iasca pe care le puteti folosi sa trimiteti rotocoale de fum dincolo.
Las ptr orice eventualitate un ciob de oglinda pentru semnale luminoase, niste stegulete de semnalizare, un telefon mobil si o bricheta.

Observam si eu ca ne-au descoperit si suntem la faza ocheadelor de peste gard.
Astept artileria grea sa traga prima salva.
Nu cred ca cineva de aici are chef sa intre in dialog ""de la distanta"" cu RTV ul .Daca cineva vrea sa le raspunda scrie direct pe RTV. Cred ca asa este normal.

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #2 on: January 17, 2010, 11:12:48 AM »
Nu cred ca cineva de aici are chef sa intre in dialog ""de la distanta"" cu RTV ul .Daca cineva vrea sa le raspunda scrie direct pe RTV. Cred ca asa este normal.
Daca scriu direct acolo cu atat mai bine. Daca scriu aici, e bine sa nu umplem forumul, asta era ideea.
Blogurile personale se exclud, acolo fiecare scrie ce vrea.

Tucu

• Full Member
    • View Profile
« Reply #3 on: January 17, 2010, 11:33:17 AM »
Daca scriu direct acolo cu atat mai bine. Daca scriu aici, e bine sa nu umplem forumul, asta era ideea.
Blogurile personale se exclud, acolo fiecare scrie ce vrea.

Probabil ca unii vor bintui si pe aici.Nu stiu insa daca e bine sa mutam aici populatia de pe RTV .Nu vad ce noutate ar putea aduce o discutie polemica intre noi si delta sau rody sau mai stiu eu cine.
Ideal ar fi sa atragem lume noua.

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #4 on: January 17, 2010, 11:46:48 AM »

Probabil ca unii vor bintui si pe aici.Nu stiu insa daca e bine sa mutam aici populatia de pe RTV .Nu vad ce noutate ar putea aduce o discutie polemica intre noi si delta sau rody sau mai stiu eu cine.
Ideal ar fi sa atragem lume noua.
Tucule,  acest thread a fost initiat in urma schimburilor de replici. Din punctul meu de vedere nu au decat sa intre toti in silenzio stampa. Dar DACA vor sa isi arunce sageti sa nu se intinda pe tot forumul ci pe un singur thread, asta e ideea.
In rest, nu ma intereseaza sa mut pe nimeni aici in mod special. De fapt eu nu am facut nici o invitatie cuiva de pe RTV dar am de gand sa fac unor amici care nu au nici o legatura cu acel forum.

Doll

• Full Member
  • Pastrati bucatica de copilarie din voi!
    • View Profile
« Reply #5 on: January 17, 2010, 02:18:56 PM »
Căutam un loc în care să putem face ceva de genul ăsta, fiindcă... era de aşteptat ca aceste şarje să nu poată fi controlate multă vreme. Mi-ai luat-o înainte; eram pe punctul de a lansa un thread pe această idee!  :)

N-am să mimez indiferenţa, fiindcă n-o să-mi iasă!  ::)

So, ce mă deranjează şi încă nu pot scrie dincolo, fiindcă obişnuiesc să mă ţin de cuvânt şi sunt ceea ce numim o persoană "de gaşcă"!
- Faptul că se face uitată lansarea ideii de pauză pentru o săptămână PENTRU A ATRAGE ATENŢIA PITICULUI asupra involuţiei limbajului pe forum de către d_d, şi nu de către Alexa, aşa cum trâmbiţează diverşi frustraţi, ca să dea o tentă dictatorială situaţiei!
- Faptul că se insistă pe gruparea noastră în funcţie de preferinţe politice, şi nu de nevoia de decenţă în dialoguri!
- Faptul că respectul faţă de ceilalţi este catalogat drept obedienţă!

Şi acum... ce mă încântă:
- Faptul că se repetă la modul disperat că urmează dovada incontestabilă a faptului că subiectele vor exista în continuare... în condiţiile în care "monocolorul" a rămas valabil şi acolo, în absenţa opoziţiei emigrate!  ;D
- Faptul că, în ultima oră, s-au deschis vreo 3 thread-uri despre Alexa şi emigranţi - subiect de maaaare substanţă!  ::)
- Faptul că restul postărilor continuă la fel de monosilabic, aproape sub formă de interjecţii.... generatoare de hlizeli!  ;D
« Last Edit: January 17, 2010, 02:20:27 PM by Doll »
"Experienţa e o şcoală bună, dar taxele sunt mari." Heinrich Heine

Alexa

• Global Moderator
  • Full Member
    • View Profile
    • Alexa Blog
« Reply #6 on: January 17, 2010, 02:29:59 PM »
Subiectele lor suntem de fapt, noi ! Mai ales eu ! :) Sau cele scrise de noi, pe care le ridica. Atata pot ! :)

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #7 on: January 17, 2010, 02:47:47 PM »

Şi acum... ce mă încântă:
- Faptul că se repetă la modul disperat că urmează dovada incontestabilă a faptului că subiectele vor exista în continuare... în condiţiile în care "monocolorul" a rămas valabil şi acolo, în absenţa opoziţiei emigrate!  ;D

Faptul ca se ironizeaza ideea de discutii amicale si apoi se spune ca dupa plecarea noastra vor putea si ei in sfarsit sa aiba astfel de discutii :) :)

Doll

• Full Member
    • View Profile
« Reply #8 on: January 17, 2010, 05:27:47 PM »
Mai... e trist! A trecut aproape o zi intreaga si, in afara subiectului care-l balacareste pe Eminescu, abunda POALELE-N CAP!  ;D

Daca ma fortez un pic sa las modestia deoparte, putem fi chiar mandri ca suntem alesi ca subiect de balacareala alaturi de poetul national!  8)

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #9 on: January 17, 2010, 05:46:54 PM »
Mai... e trist! A trecut aproape o zi intreaga si, in afara subiectului care-l balacareste pe Eminescu, abunda POALELE-N CAP!  ;D

Daca ma fortez un pic sa las modestia deoparte, putem fi chiar mandri ca suntem alesi ca subiect de balacareala alaturi de poetul national!  8)

Exista un subiect care il balacareste pe Eminescu? Si valul de reactii ca atunci cand Patapievici a fost acuzat ca face acelasi lucru desi el exprimase clar altceva este si el acolo?

Doll

• Full Member
    • View Profile
« Reply #10 on: January 17, 2010, 05:49:52 PM »
pai tu inca te mai miri? Banuiesc ca n-o s-o mai faci atat de tare daca-ti dezvalui initiala userului, care e K, de la...  ::)

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #11 on: January 17, 2010, 06:02:23 PM »
pai tu inca te mai miri? Banuiesc ca n-o s-o mai faci atat de tare daca-ti dezvalui initiala userului, care e K, de la...  ::)
Nu, dar eram curios de reactii. Un atac la Eminescu lansat de un portocaliu ar fi starnit pagini intregi de threaduri de raspuns, asa cum s-a intamplat dealtfel cand am incercat sa citam rational si nu isteric vorbele lui Patapievici despre poetul national.
Bine, eu nici nu stiu ce a scris krok dar daca ziceti ca e o balacareala astept patriotii sa se revolte :)

Doll

• Full Member
    • View Profile
« Reply #12 on: January 19, 2010, 06:25:28 PM »
Mi-e mila de casuta de "dincolo" si dor de cativa dintre cei care intrau acolo la o tacla... dar, sincer, nu ma mai prea trage inima...
E frustrant sa ti se pescuiasca orice postare pentru a fi transformata in subiect, din lipsa de inspiratie pentru subiecte reale!  ::)

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #13 on: January 19, 2010, 06:29:25 PM »
Mi-e mila de casuta de "dincolo" si dor de cativa dintre cei care intrau acolo la o tacla... dar, sincer, nu ma mai prea trage inima...
E frustrant sa ti se pescuiasca orice postare pentru a fi transformata in subiect, din lipsa de inspiratie pentru subiecte reale!  ::)

Din pacate exista acolo useri care nu cauta subiecte ci subiecti.
Am observat si altceva,  cum fiecare postare iti e vanata de unii si exploatata complet paralel cu subiectul dar cu referire insistenta la tine. Deh, un fel de jungla unde sacalii au voie sa muste numai sa nu injure.

Doll

• Full Member
    • View Profile
« Reply #14 on: January 19, 2010, 06:32:27 PM »

Din pacate exista acolo useri care nu cauta subiecte ci subiecti.
Am observat si altceva,  cum fiecare postare iti e vanata de unii si exploatata complet paralel cu subiectul dar cu referire insistenta la tine. Deh, un fel de jungla unde sacalii au voie sa muste numai sa nu injure.

Mdah... din pacate, asta se cultiva de-o vreme si acum a inceput sa dea in parg!  :(