O fi oare acesta un subiect de pus la Politică ? Cred că da pentru că sunt de părere că atâta vreme cât accesul pe un forum:
1. nu este condiționat de carnetul de partid sau de plata unei cotizații;
2. nu este condiționat de anumite opinii politice
3. este condiționat de decență în exprimare, totul este OK. Nenorocirea este că sunt forumuri considerate de moderatorii ajunși acolo -cine știe cum- drept ”moșia lui tata”. Un moderator abuziv:
a. nu suportă userii care îi depășesc nivelul de înțelegere- pentru că se teme că ar putea să-i ia locul;
b. caută cel mai mic prilej pentru a-i cenzura, și de ce nu, pentru a-i interzice
c. accoperă tot acest abuz- pentru că este un abuz în orice fel de democrație de pe lume- sub ideea că-și apără forumul.
Nu mai reiau acum povestea poveștilor- existentă și vizibilă pe thread-ul cu ”Scrisoare deschisă...”. Vreau numai să precizez că datorită acestui thread- care încă mai există pe acest forum liber și imparțial- cu toate comentariile- bune, rele dar decente- am fost bannat cu o ură dezlănțuită de către moderatorul de pe Hotnews, cunoscut de noi ca Miki Șpagă. Miki, care n-a avut curajul să facă abuzuri cât a fost moderator la Realitatea- acuma taie și spânzură pe Hotnews. Pentru mine, e amuzant- dar și trist pe de altă parte să văd cum un om- pentru că eu cred că Miki este un om- care ne dădea lecții de deontologie și morală pe Realitatea- calcă în picioare orice fel de principii de deontologie și de morală doar pentru că se simte amenințat- nu știu de ce.Nu am nici un fel de partid în spate- sau la inimă. Dacă am o anumită antipatie pentru conducerea actuală a unui anumit partid- nu înseamnă că țin cu ceilalți- care, în obsesia tenebroasă și conspiraționistă a moderatorului de pe HN vor să-i strice forumul. Iarăși n-am nimic cu forumul respectiv- care mi-a fost antipatic din prima clipă datorită cerinței absurde de a publica subiecte numai după ce ele sunt pre-vizualizate de către moderator. Dacă am publicat acolo a fost pentru că se putea și pentru ca să văd câtă libertate asigură ”moderatorulk cel luminat”. Din păcate, această libertate este exact la bunul plac a domnului moderator Miki Șpagă, dacă pentru un thread publicat aici sunt bannat 2 zile la rând acolo.
E trist pentru cei care nu înțeleg democrația. Pentru că există pericolul- real- să ne întoarcem atunci când trebuia să vorbim cu toții cu niște idei unice, cu o voce unică, pe un ton unic. Și eu am trăit suficient(28 de ani) într-un astfel de regim ca să nu doresc să se mai repete. Aștept cu interes opiniile colegilor de pe acest forum apropo de moderare, democrație în exprimare, etc.
M-ai făcut să râd cu lacrimi!
Mare minune face Miki Şpagă dacă el este moderator pe Hotnews: e chiar paranormal! În momentul despre care vorbeşti, tu nu erai decât musafir (Guest) acolo, deci nu avea cum să te baneze!
Putea să-ţi şteargă o postare, sau mai multe postări, ceea ce face,
după regulament. Şi mie mi-a şters tot ce era copy-paste, mi-a şters urgent orice link spre alte forumuri.
Ştii ce e ăla un regulament?
Încă ceva, Croco: ţipai ca din guriţă de şerpe că eu sunt membru veteran şi tu nu eşti nimic, dar nici măcar nu erai înscris pe forum! Dumnezeu atotputernic putea doar să te facă membru veteran, moderatorul NU!
Acuma după ce i-ai criticat pentru imparţialitate şi cenzură văd că în fiecare zi eşti acolo prezent pe două nume: Crocodilul chirichicios şi Crocodilul veritabil.
Abea aştept să ajungi membru veteran (acuma eşti membrache sau membruţ?) ca să pot io să te întreb: ai dat banu'? Vezi, asta e deosebirea dintre noi doi. tu ai făcut afirmaţia asta, că eu am dat banu', eu am să fiu fată sâmţâtă, dar tot te-oi întreba: ai dat banu'?
Desigur, nu te întreb de ce trebuie să fii şi chirichicios şi veritabil... Da' cine se uită după crocodili, când doamnele speră să întâlnească pe Hotnews un hot man...