Author Topic: UK, are you sleeping?  (Read 94 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ana Armanca

• Global Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
UK, are you sleeping?
« on: August 19, 2011, 02:40:19 PM »
Julia High, 55 de ani, ofiter de imigrări, a fost  plecată trei zile de acasă şi la revenire a fost primită bine de cei cinci adulţi şi trei copii care i-au luat în stăpânire locuinţa. Ea a fost chiar invitată la un pahar din propriul său vin pentru a i se arăta "documentul" prin care intruşii îşi justificau prezenţa.

Desigur, intruşii au respectat legile ospitalităţii. 
"O femeie a venit să-mi deschidă uşa, îmbrăcată cu hainele mele. Ceilalţi stăteau la masa mea, în sufrageria mea, sorbind vinul meu din paharele mele. Mi-au oferit şi mie un pahar de vin şi mi-au spus că sunt din România. Apoi mi-au spus că eu sunt moartă şi că fiul meu le-a închiriat casa. Iar eu sunt cât se poate de în viaţă, sunt singură şi nu am niciun fiu", a povestit femeia păgubită.

În curs de o zi Julia a obţinut o decizie de evacuare a intruşilor din partea unei instanţe de judecată, decizie ce a fost pusă în practică de poliţie în aceaşi seară. Şi-a recăpătat casa, însă aceasta este într-o stare jalnică, multe dintre lucrurile sale lipsesc, iar compania la care este asigurată casa ezită să plătească despăgubiri pentru că în nebunia declanşată de instalarea şi apoi evacuarea intruşilor s-au pierdut o serie de documente şi de chitanţe.
Ce-au făcut “intruşii”? Păi au ocupat altă casă, două străzi mai încolo...
Ce urmează oare ?
Lndonezii vor pleca dimineaţa la serviciu şi seara îşi vor găsi casele ocupate de pirande şi pirandezi? Faptul că au încălcat şi devastat o proprietate şi n-au suferit rigorile legii nu este decât un îndemn şi pentru alţii să procedeze la fel...
Nuestra arma es la letra
Dalai Lama.Dăruieşte din cunoaşterea ta.E o cale de a atinge nemurirea.