Author Topic: Sa dam cu mouse-ul... cu gratie...  (Read 2457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
Sa dam cu mouse-ul... cu gratie...
« on: January 13, 2010, 11:57:47 PM »
Fratilor pe unde sinteti? Pina sa intram in politica, hai sa stam un pic la taclale. Am intrat un pic pe iRealitatea forum si am remarcat ca se face cam o postare, doua, la o ora. Furia si injuriile primite de "pupinbasei" s-au transformat in plictiseala si monotonia trollilor care nu mai aveau cu cine se impunge... si-au ridicat unul altuia mingea la fileu, s-au aprobat unii pe altii dar cum nu-i contrazicea nimeni... au lasat-o balta. Citeam si rideam. Datu cu presupusu era in mare voga. Acum vad ca a murit de tot acel forum... Care a fost cu ideea?
« Last Edit: January 14, 2010, 12:00:10 AM by mirceam »

lucaman

• Global Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
Re: Sa dam cu capul cu gratie...
« Reply #1 on: January 13, 2010, 11:59:37 PM »
Fratilor pe unde sinteti? Pina sa intram in politica, hai sa stam un pic la taclale. Am intrat un pic pe iRealitatea forum si am remarcat ca se face cam o postare, doua, la o ora. Furia si injuriile primite de "pupinbasei" s-au transformat in plictiseala si monotonia trollilor care nu mai aveau cu cine se impunge... si-au ridicat unul altuia mingea la fileu, s-au aprobat unii pe altii dar cum nu-i contrazicea nimeni... au lasat-o balta. Citeam si rideam. Datu cu presupusu era in mare voga. Acum vad ca a murit de tot acel forum... Care a fost cu ideea?
bine ai venit.care idee?se intampla ceva? ;D ;D ;D

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
Re: Sa dam cu mouse-ul... cu gratie...
« Reply #2 on: January 14, 2010, 12:03:46 AM »
Sa nu mai postam pe iRealitatea nu stiu cit timp!
Eu n-am mai postat de doua zile. Vad ca nici altii... si cind colo va destrabalati pe aici.

lucaman

• Global Moderator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #3 on: January 14, 2010, 12:15:05 AM »
Eu n-am mai postat de doua zile. Vad ca nici altii... si cind colo va destrabalati pe aici.

timpul.........timpul este…relativ ...... ;D
te simti bine aici?e un loc de joaca nou.hai sa il construim impreuna mircea.

Sam

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #4 on: January 14, 2010, 08:32:45 AM »
Pai, mircea, ideea este sa pot discuta fara mizeriile pe care le imprastie unii pe toate subiectele, fara aluziile la useri peste tot si asa mai departe.
Nu au decat sa isi ridice acum subiectele, sa faca ce vor, sa posteze milioane de mesaje, sa fie in topul forumurilor, treaba lor.
Pana nu apare un admin care intelege ce inseamna sa administrezi o comunitate, nu un software, eu nu ma mai duc pe acolo.
Nimic altceva.

Tucu

• Full Member
    • View Profile
« Reply #5 on: January 14, 2010, 09:17:18 AM »

Nu ne-am vorbit.
Atmosfera creata de gasca de idioti  a facut ca multi dintre noi sa renunte sa mai posteze pe forumul RTv.
In definitiv in viata reala ai admite sa ai un partener de dialog gen Florescu sau Krokodilul?

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #6 on: January 14, 2010, 11:10:14 AM »

timpul.........timpul este…relativ ...... ;D
te simti bine aici?e un loc de joaca nou.hai sa il construim impreuna mircea.

Sint pe baricade si sper ca sa ne putem si ajuta reciproc. Intotdeauna am considerat forumul si ca pe un mijloc necesar si util de a crea o comunitate mai apropiata si cu o bruma de interese comune, un loc de cunoastere reciproca si de creare a unei forme de organizare incipienta pentru a reusi sa razbatem in razboiul cu banditii care ne buzunaresc. primii pasi au fost facuti pe iRTV, multi dintre noi ne cunoastem, ne-am intilnit de citeva ori in diverse locuri. Din pacate n-am reusit sa trecem de stadiul de socializare si vorbit nimicuri. Poate ca la viitoarele intilniri, dat fiind faptul ca cei de aici avem si ceva viziuni comune, poate ca vom trece si la discutii mai aplicate prin care sa ne putem organiza macar intr-o asociatie nonprofit cu un program anti jecmaneala din partea statului si de ajutorare a legislativului cu propuneri legislative concrete si principiale intru ajutorul cetateanului roman.

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #7 on: January 14, 2010, 11:25:54 AM »
Pai, mircea, ideea este sa pot discuta fara mizeriile pe care le imprastie unii pe toate subiectele, fara aluziile la useri peste tot si asa mai departe.
Nu au decat sa isi ridice acum subiectele, sa faca ce vor, sa posteze milioane de mesaje, sa fie in topul forumurilor, treaba lor.
Pana nu apare un admin care intelege ce inseamna sa administrezi o comunitate, nu un software, eu nu ma mai duc pe acolo.
Nimic altceva.

Da Sam, m-as bucura sa fie asa cum zici tu, numai ca eu caut si o finalitate practica a discutiilor. M-as bucura sa ne stringem citeva zeci de prieteni aici care sa punem bazele unei comunitati reale cu un tzel comun si cu ceva directii aplicate prin care sa si obtinem ceea ce dorim, sa nu ne limitam doar la o gargara inutila sau un schimb de politeturi si amabilitati. Mi-ar place pentru inceput ca pe acest forum sa incepem prin a ne ajuta unii pe altii in diferite probleme de care ne lovim in viatza de zi cu zi, punind la dispozitia celorlalti experienta si cunostiintele noastre proprii sau sfaturi prin care sa ne ajutam reciproc atunci cind cineva vrea sa ne incalce drepturile cetatenesti sau pecuniare. Probleme zilnice, de sanatate, juridice, cetatenesti,... indrumare profesionista in mai multe directii... deci un fel de sfaturi utile focusate pe probleme tematice... Sper ca ma exprim pe intelesul tuturor si ca sint inteles...

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #8 on: January 14, 2010, 11:34:12 AM »

Nu ne-am vorbit.
Atmosfera creata de gasca de idioti  a facut ca multi dintre noi sa renunte sa mai posteze pe forumul RTv.
In definitiv in viata reala ai admite sa ai un partener de dialog gen Florescu sau Krokodilul?

Vad ca stratagema are succes. Trollii s-au bucurat la inceput, pe urma s-au nevrozat, dupa care s-au trezit ca fara noi n-au subiecte de discutie, ca intre ei nu se contrazic si nici nu se injura, asa ca abia mai sint citiva care posteaza pe acolo, fiind maxim 5 - 6 useri activi pe forum.
Ca sa fiu sincer, eu nu ma asteptam la asa un rezultat. Ma gindeam ca-i doare'n pix daca mai postam noi pe acolo sau nu, ceea ce inseamna ca mai am multe de invatat in ceea ce inseamna comportament uman, comunicare, ca sa nu mai zic de manipulare... Pe krokodyl nu-l prea deranjaza dar florescu face clabuci mai rau ca detergentul in alba-lux9....

Alexa

• Global Moderator
  • Full Member
    • View Profile
    • Alexa Blog
« Reply #9 on: January 14, 2010, 11:42:00 AM »

Nu ne-am vorbit.

Vad ca stratagema are succes. Trollii s-au bucurat la inceput, pe urma s-au nevrozat, dupa care s-au trezit ca fara noi n-au subiecte de discutie, ca intre ei nu se contrazic si nici nu se injura, asa ca abia mai sint citiva care posteaza pe acolo, fiind maxim 5 - 6 useri activi pe forum.
Ca sa fiu sincer, eu nu ma asteptam la asa un rezultat. Ma gindeam ca-i doare'n pix daca mai postam noi pe acolo sau nu, ceea ce inseamna ca mai am multe de invatat in ceea ce inseamna comportament uman, comunicare, ca sa nu mai zic de manipulare... Pe krokodyl nu-l prea deranjaza dar florescu face clabuci mai rau ca detergentul in alba-lux9....

Inca nu au inteles ca limbajul suburba si atacul la persoana sunt incriminate. Cand vor intelege asta vor sti de ce nu mai postam !

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #10 on: January 14, 2010, 11:51:35 AM »
Asa crezi tu, numai ca lor asa le place, fiind alimentati permanent de perplexitatea noastra, care nu intelegem modul lor de gindire... daca o fi un mod sau o manipulare?!... Asa ca inteleg ei foarte bine de ce nu mai postam dar presupun ca ar fi o toana de moment. Oricum, daca am sa ma simt mai bine aici, voi mai intra foarte rar acolo si numai in cazul cind am nevoie sa transmit un mesaj care sa fie citit de ziaristi si moderatori, in speranta ca acesta sa poata avea sansa sa fie citit de "cine trebuie".... Forumul de aici, deocamdata, are o vizibilitate mai redusa, asa ca in momentul de fatza e tocmai bun de constructie a unei colectivitati etiliste legata'n cuget si'n simtiri... Scopul comun s-ar putea sa devina un bun liant...

Alexa

• Global Moderator
  • Full Member
    • View Profile
    • Alexa Blog
« Reply #11 on: January 14, 2010, 12:20:27 PM »
Mircea, pe forumul asta poate veni oricine " INDIFERENT" de opinia politica, dar care sa ii respecte regulamentul. Astazi a fost indexat pe goagal  :P asa ca va avea vedere in scurt timp afara. Eu sper sa vina opinii diverse, altfel ar arata ca o casta inchisa si nu cred ca vrem asta.

silverstar

• Guest
« Reply #12 on: January 14, 2010, 12:54:11 PM »

Buna, Mircea!
Excelenta ideea Alexei de a ne aduna pe cei care ne stim intr-un forum nou, contrareplica a celui de pe care mai mult nevrand, am fost nevoiti sa plecam.
Cam de doua luni, am renuntat la RTV si Antene şi să ştii că mă simt bine, mult mai bine... Nu ma mai enervez, nu mai intru în panică, nu-mi mai huieşte capul de minciună, calomnie şi condamnări...
  ;)

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #13 on: January 14, 2010, 01:08:25 PM »

Buna, Mircea!
Excelenta ideea Alexei de a ne aduna pe cei care ne stim intr-un forum nou, contrareplica a celui de pe care mai mult nevrand, am fost nevoiti sa plecam.
Cam de doua luni, am renuntat la RTV si Antene şi să ştii că mă simt bine, mult mai bine... Nu ma mai enervez, nu mai intru în panică, nu-mi mai huieşte capul de minciună, calomnie şi condamnări...
  ;)

Nu stiu cit de contrareplica este sau va fi, asta trebuie discutat cu alexa, deoarece nu-i stim opinia ei. O vom afla in curind..... Nu mi-e teama de ce este, imi e teama de... ce va deveni.

mirceam

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • View Profile
« Reply #14 on: January 14, 2010, 01:16:16 PM »
Mircea, pe forumul asta poate veni oricine " INDIFERENT" de opinia politica, dar care sa ii respecte regulamentul. Astazi a fost indexat pe goagal  :P asa ca va avea vedere in scurt timp afara. Eu sper sa vina opinii diverse, altfel ar arata ca o casta inchisa si nu cred ca vrem asta.

Tu stii ce vrei! Eu sint doar un postac de rind, un pic mai nepregatit.
Ma astept deci, ca in curind sa nu mai fiu coleg de forum cu krokodylu numai pe iRTV ci si aici.... Ce-o sa-mi placa... mai ales cu florescu.... Poate ar trebui sa te mai gindesti, ca sa nu faci din acest forum un mic forumas iRTV... condamnat sa moara inainte sa se nasca... Vei face dintr-un substantiv propriu, un substantiv comun... Credeam ca vrei sa construiesti ceva care nu mai exista... de forumuri e plin internetul....